Вакууматор — незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно, а їсти смачно та корисно. Система вакуумного збереження продуктів допоможе зберегти вашу їжу свіжою й ароматною тривалий час, захистить продукти від обвітрювання, окиснення, дії бактерій і грибків.
Навіщо потрібен вакууматор?
- Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато іншого
- Оперативне зберігання для приготування (домашні напівфабрикати): ріженим у вільний час-іншої овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо за пакетами на дні тижня
- Приготування страв за технікою "Сувід", тобто у вакуумі
- Дуже швидке маринування риби та м'яса — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати.
- Вакуумування готових страв і напоїв
- Можна використовувати вакууматор просто як зварник пакетів.
Характеристики:
- Матеріал: пластик;
- LED-індикатор роботи: є;
- Споживання: 90 Вт (середнє);
- Живлення: 220 В;
- Максимальна ширина пакета: 29 см;
- Габарити: 37 х 7 х 5.2 см;
- Вес: 600 р.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Без бренду |
| Країна виробник | Китай |
| Стан | Новий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 450 ₴




